PowerPlay Manager онлајн Одбојка менаџер е игра која што е во изработка и која ќе можете да ја играте бесплатно.Ќе имате можност да креирате сопствен Одбојкарски тим и да го остварите сонот за водење Одбојкарски тим.Избирањето на вистинските играчи и тактики,и правилното тренирање на играчите се вистинскиот клуч за успех во оваа игра.Освен тоа ќе бидете одговорни за изградба на Сала и објекти на клубот,како и водење на финансиите на тимот.Мора да ги совладате сите овие работи за да бидете успешни како и другите менаџери во играта ширум светот.